O enciclopedie ilustrată și bine documentată, care cuprinde răspunsurile la mai mult de 200 de curiozități pe care le au copiii în legătură cu știința și invențiile. Vedetele acestui volum sunt OAMENII DE ȘTIINȚĂ ȘI INVENȚIILE LOR: Cine a inventat busola, când au fost inventate bretelele, cine a inventat primul alfabet, de ce putem să ne vedem în oglindă, de ce e sângele roșu și de ce sunt frunzele verzi sunt doar câteva dintre curiozitățile la care vei afla răspunsuri.
În 80 de pagini pline de informatii – cum au ajuns astronautii pe Lunasi înapoi pe Pamânt, planurile de constructie ale unei baze pe Luna –aceasta carte bogat ilustrata relateaza povestea dramatica a primeicalatorii pe Luna si prezinta tot ce ar trebui sa stii despre cucerireaspatiului, programul Apollo, rachete si navete spatiale si planurilepentru o […]
Această enciclopedie vă prezintă oceanele, oferind informaţiiactualizate şi ilustraţii realizate cu tehnologia cea mai avansată, careaproape că sar de pe fiecare pagină, stimulând mintea şi imaginaţiaîntr-un mod cu totul inedit.
Marea carte a corpului omenesc este o enciclopedie ilustrată desprecorpul omenesc, structurată pe capitole care prezintă succintmecanismele corpului, ce funcţii au diverse organe, sfaturi referitoarela îngrijirea lui, o detaliere a etapelor vieţii şi progresele ce seîntrevăd în viitorul apropiat în domeniul roboticii şi al medicinei.
De când există tâlhari în Marea Mediterană? Cum a început tâlhăria pemare a normanzilor? Ce este frăţia vitalienilor cum a ajuns FrancisDrake “Piratul reginei”.Cine erau bucanierii? Cum şi-a petrecut viaţaHenry Morgan? Cine erau barbarescii? Mai există piraterie astăzi?
Peste 1000 de cuvinte si o intreaga lume de descoperit… in imagini!Un dictionar in imagini care le va permite tuturor micilor curiosi sadobandeasca un vocabular bogat si precis, in numeroare domenii.
Cu milioane de ani în urmă, pământul era zguduit sub tropăiturile greleale dinozaurilor.Șopârlele uriașe dominau viața pe uscat. Pterosaurii zburau pe cer, întimp ce Plesiosaurii cu dinți înfricoșători vânau în mări. Erauinteligenți dinozaurii?Mamele-dinozauri și-au protejat copiii? Cât de repede puteau alergașopârlele uriașe? O călătorie fascinantă în epoca dinozaurilor, pentrucopii peste 8 ani.
O minienciclopedie care îi ajută pe copii să înţeleagă mai bine corpulomenesc, îi vor cunoaşte organele principale şi vor învăţa să aibă grijăde el şi să-l menţină în formă.
Pereţi abrupţi de stâncă, vârfuri maiestuoase, codri întunecaţi şipăşuni însorite. Lumea muntelui fascinează sportive şi ai naturiideopotrivă. Jurnalista specializată pe subiecte de biologie Hanke Huberne invită în această carte într-o călătorie prin munţii lumii. Neexplică cum s-au format, ne povesteşte despre munţi care scuipă foc,despre gheţuri veşnice şide cât de multă protecţie au nevoie aceste […]
O cărticică adevărată, care îţi explică starea vremii şi fenomenelemeteorologice, te ajută să înţelegi ce este aerul, vântul, norii,ploaia… Şi mâniile cerului.